Κατεχόμενα: Ξανά ενώπιον «στρατιωτικού δικαστηρίου» σήμερα οι πέντε Ελληνοκύπριοι

Κατεχόμενα: Ξανά ενώπιον «στρατιωτικού δικαστηρίου» σήμερα οι πέντε Ελληνοκύπριοι

Ενώπιον του «στρατιωτικού δικαστηρίου» στα κατεχόμενα είναι προγραμματισμένο να εμφανιστούν εκ νέου σήμερα, Τρίτη, οι πέντε Ελληνοκύπριοι που κρατούνται παράνομα από τις κατοχικές αρχές από τις 19 Ιουλίου.

Οι πέντε αντιμετωπίζουν την «κατηγορία» της «παραβίασης στρατιωτικής περιοχής», ενώ ένας εκ αυτών αντιμετωπίζει ακόμα την «κατηγορία» της «παράνομης εισόδου» στο ψευδοκράτος και οι άλλοι τέσσερις της «συγκάλυψής» του.

Υπενθυμίζεται, ότι οι πέντε Ε/κ θα εμφανιστούν αύριο, 1η Οκτωβρίου, και ενώπιον του «επαρχιακού δικαστηρίου» στο κατεχόμενο Τρίκωμο. Ενώπιον του «επαρχιακού δικαστηρίου» αντιμετωπίζουν τις «κατηγορίες» της παραβίασης ιδιωτικής περιουσίας και διατάραξης κοινής ησυχίας, ενώ οι δύο εκ των πέντε αντιμετωπίζουν επιπλέον την «κατηγορία» της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμο πλάνο για τις Βρετανικές Βάσεις - Η επόμενη κίνηση της Κύπρου

ΠτΔ: Έτοιμο πλάνο για τις Βρετανικές Βάσεις - Η επόμενη κίνηση της Κύπρου

Θα κινηθούμε στη βάση ενός συγκεκριμένου πλάνου και σχεδιασμού, δήλωσε τη Μ.Τρίτη από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με το θέμα των Βρετανικών Βάσεων. 

BEST OF TOTHEMAONLINE