Σωτήρια παρέμβαση Πυροσβεστικής: Άνδρας έπεσε πίσω από τοίχο αντιστήριξης βουνοπλαγιάς - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Σωτήρια παρέμβαση Πυροσβεστικής: Άνδρας έπεσε πίσω από τοίχο αντιστήριξης βουνοπλαγιάς - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 25 περιστατικά,13 πυρκαγιές και 12 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις 22:49 υπήρξε ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λάρνακας με ομάδα και όχημα διάσωσης για δίασωση ατόμου (άντρα) αλλοδαπού ο οποίος κατά διάβαση του έπεσε από ύψος 10 μέτρων πίσω από τοίχο αντιστήριξης βουνοπλαγιάς.

Από μέρους της Πυροσβεστικής έγινε προσέγγιση του τραυματία σε συνεργασία με την υπηρεσία ασθενοφόρων, σταθεροποίηση , τοποθέτηση σε σανίδα ( φορείο) και μεταφορά του στο ασθενοφόρο όπου και διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE