Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 92χρονου από το Πραιτώρι

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 92χρονου από το Πραιτώρι

Άκαρπες απέβησαν μέχρι στιγμής οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό 92χρονου από το χωριό Πραιτώρι.

Η επιχείρηση στήθηκε την Κυριακή από νωρίς το πρωί και σ’ αυτήν συμμετείχαν μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, της Αστυνομίας, του Τμήματος Δασών και της Πολιτικής Άμυνας.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία χθες ότι από τις 3.00 το απόγευμα, ελλείπει από την οικία του, στο χωριό Πραιτώρι της επαρχίας Πάφου, ο Παύλος Χαραλάμπους, 92 χρονών.

Ο 92χρονος, αναχωρώντας από την οικία του, είπε στην οικιακή βοηθό που τον φρόντιζε ότι θα πήγαινε εκκλησία. Έκτοτε ο 92χρονος δεν επέστρεψε.

Ο 92χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,75μ. περίπου.

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Πηγή — ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.