Φωτιά στην Ανεξαρτησίας πανικόβαλε τους κατοίκους της περιοχής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Φωτιά στην Ανεξαρτησίας πανικόβαλε τους κατοίκους της περιοχής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Επι ποδός η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λεμεσό, φωτιά που ξέσπασε στην οδό Ανεξαρτησίας αργά το απόγευμα της Κυριακής (29/11) έκανε ανάστατους κατοίκους και καταστηματάρχες.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 6:00 το απόγευμα σε μεγάλο κάδο απορριμμάτων (skip) στην οδό Βραγαδίνου και συγκεκριμένα στον χώρο στάθμευσης απέναντι από την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού. Να θυμίσουμε πως στο συγκεκριμένο σημείο βρέθηκαν τη Τρίτη (24/11) νεκρά τα τρία θύματα του τριπλού φονικού που συγκλόνισε το Παγκύπριο.

Όπως μας ανέφεραν οι κάτοικοι αλλά και οι καταστηματάρχες της περιοχής που έτρεξαν να δουν αν κινδυνεύει η περιουσία τους, στον συγκεκριμένο δρόμο δεν υπάρχει καθόλου αστυνόμευση. Ενώ μας επισήμαναν πως η καθαριότητά της περιοχής γίνεται με το σταγονόμετρο! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.