Ένα σπάνιο θέαμα στην Αλυκή Λάρνακας: Μαγευτική αντανάκλαση μετά τη φθινοπωρινή βροχή - Φωτογραφία

Ένα σπάνιο θέαμα στην Αλυκή Λάρνακας: Μαγευτική αντανάκλαση μετά τη φθινοπωρινή βροχή - Φωτογραφία

Η πρώτη φθινοπωρινή βροχή στην Κύπρο έντυσε την Αλυκή Λάρνακας με μια σπάνια ομορφιά, μετατρέποντάς την σε φυσικό καθρέφτη που αντανάκλασε τα κτίρια και τον ουρανό της πόλης.

Η εικόνα που κατέγραψε ο πολίτης Γιώργος Πετρίδης εντυπωσιάζει, καθώς η γυαλιστερή επιφάνεια της λίμνης δημιουργεί μια σχεδόν τέλεια συμμετρία, αναδεικνύοντας το μαγικό παιχνίδι του φωτός μετά τη βροχή.

Μέσα στο ήσυχο σκηνικό, δύο οχήματα που «κόλλησαν» στη λάσπη συμπληρώνουν τυχαία το κάδρο, χωρίς ωστόσο να επισκιάζουν τη μαγεία της στιγμής που χάρισε η φύση στους Λαρνακείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE