Στο νοσοκομείο 17χρονος μετά από ξυλοδαρμό στο Αίγιο - Η καταγγελία της μητέρας του στην ΕΛΑΣ

Στο νοσοκομείο 17χρονος μετά από ξυλοδαρμό στο Αίγιο - Η καταγγελία της μητέρας του στην ΕΛΑΣ

Ακόμα ένα περιστατικό ανήλικης παραβατικότητας καταγγέλθηκε στην αστυνομία της Αχαΐας.

Σύμφωνα με την καταγγελία μητέρας στις αστυνομικές αρχές του Αιγίου, ο 17χρονος γιος της, μαθητής Λυκείου, δέχτηκε επίθεση από έναν 15χρονο και έναν 18χρονο σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Όπως ανέφερε, η μητέρα στην ΕΛΑΣ, ο γιος της δέχτηκε κλωτσιές και γροθιές. Ο 17χρονος σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τη μητέρα του, ενώ από την αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο νεαρών δραστών οι οποίοι αναζητούνται.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE