Απόπειρα φόνου: Χειροπέδες στον 58χρονο - Φαίνεται να είχε προσωπικές διαφορές με τον 26χρονο

Απόπειρα φόνου: Χειροπέδες στον 58χρονο - Φαίνεται να είχε προσωπικές διαφορές με τον 26χρονο

Στην σύλληψη 58χρονου προχώρησε χτες η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή των Κονιών της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο συλληφθείς τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το θύμα, ένας 26χρονος Ελληνοκύπριος, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λεμεσό.

Η Αστυνομία αποδίδει την αιτία της απόπειρας φόνου σε προσωπικές διαφορές.  

Το συμβάν που διερευνά το ΤΑΕ Πάφου έλαβε χώρα την Τετάρτη γύρω στις 18:15, έξω από περίπτερο στα Κονιά.

Αρχικά ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης τους μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο γύρω στις 9 το βράδυ της Τετάρτης σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λεμεσό όπου νοσηλεύεται.

Ο νεαρός δέχτηκε χτυπήματα με μαχαίρι και φέρει διάφορα τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος ενώ μετά το συμβάν ο δράστης τράπηκε σε φυγή. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Υπό τη νέα του σύνθεση, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, συνέρχεται στις 10.00 το Εθνικό Συμβούλιο, σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία καταγράφεται αυξημένη κινητικότητα στο Κυπριακό και εντείνονται οι διεργασίες ενόψει των επόμενων πρωτοβουλιών των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE