Τραμπ: Η 27η Νοεμβρίου είναι μια καλή ημέρα για την απάντηση της Ουκρανίας στο ειρηνευτικό σχέδιο

Τραμπ: Η 27η Νοεμβρίου είναι μια καλή ημέρα για την απάντηση της Ουκρανίας στο ειρηνευτικό σχέδιο

Επιβεβαίωσε ο Ντόναλντ Τραμπ τις πληροφορίες ότι έχει δώσει τελεσίγραφο στην Ουκρανία να απαντήσει έως την Ημέρα των Ευχαριστιών, στις 27 Νοεμβρίου, στο αμερικανικό σχέδιο των 28 σημείων για τερματισμό του πολέμου.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Fox News, όπως μετέδωσε το BBC, ο Τραμπ ρωτήθηκε για την πρόταση των 28 σημείων, για την οποία είπε πως οι ΗΠΑ «είναι μέσα για έναν λόγο -θέλουμε να σταματήσει ο σκοτωμός».

Σχετικά με τις ανησυχίες ότι η Ρωσία θα μπορούσε στο μέλλον να αποτελέσει απειλή για τις βαλτικές χώρες ή άλλες περιοχές της Ευρώπης, ο Τραμπ δηλώνει ότι «θα [τη Ρωσία] σταματήσουν».

«Δεν αναζητούν περισσότερο πόλεμο», προσθέτει. «Υφίστανται τιμωρία».

Δεν υπάρχουν προς το παρόν δημόσιες εκδηλώσεις στο πρόγραμμα του προέδρου Τραμπ για σήμερα, αν και αυτό συχνά αλλάζει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE