Κέντρα αναψυχής: Θα αλλάξει κάτι στα ωράρια τους για τις γιορτές; - Η ανησυχία για το νομοσχέδιο που «παραμονεύει»

Κέντρα αναψυχής: Θα αλλάξει κάτι στα ωράρια τους για τις γιορτές; - Η ανησυχία για το νομοσχέδιο που «παραμονεύει»

Αναστάτωση δημιουργήθηκε σχετικά με το νομοσχέδιο που διέπει την ίδρυση και την λειτουργία των κέντρων αναψυχής κυρίως όσο αφορά τα ωράρια.

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται εάν θα αλλάξει κάτι πριν από τις γιορτές και αν θα μπορέσουν να κάνουν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά όπως ήταν συνηθισμένοι στις εξόδους τους όλα αυτά τα χρόνια ή θα πρέπει να γυρίσουν σπίτι νωρίς ή να πρέπει να αλλάξουν χώρο για να μπορέσουν να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους.

Ο ΓΓ του ΠΑΣΙΚΑ, Φάνος Λεβέντης, μιλώντας στο ThemaOnline αναφορικά με τους προβληματισμούς αυτούς, ανέφερε ότι «είναι πολύ νωρίς για να αλλάξει το οτιδήποτε και είναι από δύσκολο μέχρι αδύνατο να αλλάξει κάτι πριν τις γιορτές»

«Ο κόσμος θα μπορεί να προγραμματίσει τις εξόδους του με βάση τα ωράρια που έχουμε έως τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας, ερωτηθείς εάν ξεκίνησαν να κάνουν κρατήσεις από τώρα για τις γιορτές, ο κύριος Λεβέντης σημείωσε ότι «είναι πολύ νωρίς», επισημαίνοντας όμως πώς «ορισμένοι χώροι θα φτιάξουν και ειδικά μενού ξεφεύγοντας από τους συνηθισμένους μεζέδες»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Άμεσες παρεμβάσεις που αφορούν στην αποσυμφόρηση των Κεντρικών Φυλακών, τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων, καθώς και την αναβάθμιση της επιτήρησης και του ελέγχου εξήγγειλε το Σάββατο ο Yπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Κωνσταντίνος Φυτιρής, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE