ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα προταθεί για υποψήφιος βουλευτής ο Παύλος Μυλωνάς

Θα προταθεί για υποψήφιος βουλευτής ο Παύλος Μυλωνάς

Συνάντηση στις 10:00, σήμερα Κυριακή, 6/5, θα έχουν ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος και η Ελένη Θεοχάρους στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του κόμματος του κέντρου του κινήματος "Αλληλεγγύη", το οποίο δημιούργησε η ευρωβουλευτής μετά την αποχώρηση της από τον ΔΗΣΥ.

Κατά τη συνάντηση που θα γίνει στα γραφεία του ΔΗΚΟ, αναμένεται να συζητηθούν τα ονόματα και ο αριθμός των υποψηφίων που θα προέρχονται από το κίνημα της κ. Θεοχάρους.

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στον «Πολίτη» η κ. Θεοχάρους επιδιώκει όπως το ένα τρίτο των υποψηφίων του κοινού ψηφοδελτίου για τις βουλευτικές του Μαΐου να προέρχεται από την «Αλληλεγγύη».
 
Στα ονόματα που θα καταθέσει στη συνάντηση η ευρωβουλευτής περιλαμβάνονται το τέως στέλεχος του ΔΗΚΟ Γιώργος Κολοκασίδης, ο ανεξάρτητος βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας, ο δημοσιογράφος Παύλος Μυλωνάς και το πρώην στέλεχος του ΔΗΚΟ Χρίστος Σενέκης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top