ΚΟΣΜΟΣ

Διάγγελμα Ομπάμα για το μακελειό στο Σαν Μπερναρντίνο

Διάγγελμα Ομπάμα για το μακελειό στο Σαν Μπερναρντίνο

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα μιλήσει για την ευρύτερη απειλή της τρομοκρατίας

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα απευθύνει διάγγελμα την Κυριακή το βράδυ για να ενημερώσει για την πορεία των ερευνών για το μακελειό στο Σαν Μπερναρντίνο που είχε ως αποτέλεσμα 14 νεκρούς και για να μιλήσει για την τρομοκρατία, ανακοίνωσε χθες ο Λευκός Οίκος.

Την Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου, στις 20:00 (τοπική ώρα) ο πρόεδρος Ομπάμα θα απευθύνει διάγγελμα από το Οβάλ Γραφείο σχετικά με τα βήματα που λαμβάνει η κυβέρνησης μας για να εκπληρώσει την ύψιστη προτεραιότητα: να παραμείνουν ασφαλείς οι Αμερικανοί πολίτες, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος θα μιλήσει για την ευρύτερη απειλή της τρομοκρατίας, όπως την φύση της απειλής, πως αυτή έχει εξελιχθεί και με ποιον τρόπο θα την αντιμετωπίσουμε, υπογραμμίζεται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top