Φόνος στα Κονιά: Ενώπιον του Δικαστηρίου ο 58χρονος

Φόνος στα Κονιά: Ενώπιον του Δικαστηρίου ο 58χρονος

Ενώπιον Δικαστηρίου Πάφου παραπέμθηκε ο 58χρονος για την υπόθεση φόνου στην Πάφο.

Υπενθυμίζεται ότι o 26χρονος απεβίωσε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό όπου νοσηλευόταν, βυθίζοντας στο πένθος την Πάφο και ολόκληρη την Κύπρο.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε έξω από περίπτερο, σε κεντρικό δρόμο στα Κονιά. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 26χρονος και ο 58χρονος φέρονται να είχαν λογομαχία, κατά τη διάρκεια της οποίας ο ύποπτος φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να τραυμάτισε σοβαρά τον νεαρό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE