ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ψυχολογική... βελτίωση παρουσίασε ο πατέρας του Θωμά – Έδωσε κατάθεση η μάνα των αδερφών Ντορζή

Ψυχολογική... βελτίωση παρουσίασε ο πατέρας του Θωμά – Έδωσε κατάθεση η μάνα των αδερφών Ντορζή

Εκ πρώτης διαφαίνεται πως η κατάσταση της υγείας του πατέρα του Χριστάκη Θωμά, δράστη του τριπλού φονικού της Λεμεσού, βελτιώνεται ικανοποιητικά.

Ζήτησαν οδηγίες οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού για τον χειρισμό του πατέρα του φονιά του τριπλού φονικού που συγκλόνισε το Παγκύπριο.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα 

Νωρίς το πρωί  της Δευτέρας (07/12) βρέθηκαν στην Νομική Υπηρεσία μέλη της ανακριτικής ομάδας, όπου ζήτησαν με τους νομικούς περισσότερες οδηγίες για τον χειρισμό της υπόθεσης με κύριο ζήτημα εάν ο 61χρονος θα τεθεί υπό σύλληψη ή θα αφεθεί ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας του.

Διαβάστε ακόμη: Στην Αθαλάσσα ο πατέρας του 31χρονου Χρίστου Θωμά!

Έγκυρη πηγή της ιστοσελίδας μας, ΤοThemaOnline, μας ανάφερε πως ο 61χρονος παρουσιάζει βελτίωση. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, εντός των ημερών θα ολοκληρωθεί η θεραπεία που λαμβάνει από τους θεράποντες ιατρούς της Ψυχιατρικής Πτέρυγας Αθαλάσσας καθώς φαίνεται πως είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Να σημειώσουμε πως ο 61χρονος, μεταφέρθηκε στην Αθαλάσσα καθώς άρχισε να απειλεί ότι θα θέσει τέρμα στη ζωή του όταν τέθηκε υπό οκταήμερη σύλληψη μετά το τριπλό φονικό.

Επίσης να αναφέρουμε πως την Δευτέρα (07/12) πέρασε την πόρτα του ΤΑΕ Λεμεσού και η χαροκαμένη μάνα των αδερφών Ντορζή, δίνοντας κατάθεση στους ανακριτές. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top