LIFESTYLE

Είναι άπαιχτος - Ο αδικημένος του Mr Cyprus ξαναχτυπά! Θα γίνει πανικός στο κέντρο της Λευκωσίας

Είναι άπαιχτος - Ο αδικημένος του Mr Cyprus ξαναχτυπά! Θα γίνει πανικός στο κέντρο της Λευκωσίας

Είχε προκαλέσει πανικό με την παρουσία του στις οντισιόν των αντρικών καλλιστείων. Μπορεί να μην του έδωσαν το εισιτήριο για να μπει στα lives αλλά και οι τέσσερις κριτές έμειναν γοητευμένοι με το γλυκό του χαμόγελο και τη θετική του αύρα.

Γράφει ο Στέφανος Χαραλάμπους – Lifestyle Editor

Ο αγαπητός λοιπόν στο κοινό tattoo artist, γνωστός ως «Σάββας ΚΤΜ» μας έχει αποκαλύψει πως σκοπεύει να κάνει κάτι, που δεν ξανάγινε στην Κύπρο και που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει αλλά και θα σας συγκινήσει.

Ο Σάββας ανοίγει τις πόρτες του πάντα φιλόξενου μαγαζιού του για όλες τις γυναίκες οι οποίες έχουν πρόβλημα με το δέρμα τους και μπορεί να νιώθουν άβολα.

Ο φιλεύσπλαχνος tattooist λοιπόν κάνει χριστουγεννιάτικο δώρο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μέχρι το τέλος των γιορτών, σε όποια κοπέλα έχει ουλές από εγκυμοσύνη, πληγές ή εγκαύματα, σημάδια από εγχειρήσεις (μαστεκτομή κ.α), δείχνοντας πως δεν θυσιάζει τα πάντα στο βωμό του χρήματος, αφού ο τύπος έχει μεγάλη καρδιά.

Μη χάσετε τη μοναδική ευκαιρία και σπεύστε να επικοινωνήσετε μαζί του. Θα τον βρείτε στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top