Φυλάμε τα ρούχα μας για να έχουμε τα μισά, λέει ο Α. Κυπριανού για τα περί μη αποκρατικοποίησης της ΑΗΚ

Φυλάμε τα ρούχα μας για να έχουμε τα μισά, λέει ο Α. Κυπριανού για τα περί μη αποκρατικοποίησης της ΑΗΚ

Το ΑΚΕΛ θα αναμένει να δει στην πράξη τί θα γίνει με την Αρχή Ηλεκτρισμού είπε ο ΓΓ του κόμματος Άντρος Κυπριανού, σχολιάζοντας την ανακοίνωση από πλευράς Υπουργού Ενέργειας ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο αποκρατικοποίησης της ΑΗΚ.

«Έχουμε μάθει με αυτή την κυβέρνηση να φυλάγουμεν τα ρούχα μας για να έχουμε τα μισά, οπότε θέλουμε να δούμε στην πράξη πώς ερμηνεύει ο Υπουργός Ενέργειας το θέμα της μη αποκρατικοποίησης της Αρχής Ηλεκτρισμού» είπε ο κ. Κυπριανού σε δηλώσεις στο Προεδρικό, όπου μετέβη για να καταθέσει στεφάνι στον ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, με αφορμή την Ημέρα της Δημοκρατίας, όπως έχει καθιερωθεί από τη Βουλή η 7η Δεκεμβρίου.

Ο Άντρος Κυπριανού υπέδειξε πως «είναι το Υπουργείο που έστειλε απόψεις στη ΡΑΕΚ που ήταν πολύ συγκεκριμένες και οι οποίες αφορούσαν πρώτα και κύρια τον κατατεμαχισμό της Αρχής Ηλεκτρισμού και την πώληση στον ιδιωτικό τομέα των κερδοφόρων ημικρατικών οργανισμών. Περιμένουμε να δούμε στην πράξη τί θα γίνει για να διαμορφώσουμε ολοκληρωμένη άποψη».

Διαβάστε επίσης: 

Επανέλαβε ότι η θέση του ΑΚΕΛ είναι ότι τόσο η Αρχή Ηλεκτρισμού, όσο και η Αρχή Τηλεπικοινωνιών και η Αρχή Λιμένων πρέπει να παραμείνουν στο δημόσιο.

«Είναι οργανισμοί δημόσιας ωφελείας οι οποίοι έχουν προσφέρει τα μέγιστα στον κυπριακό λαό, στην κυπριακή κοινωνία και θα αγωνιστούμε για να διατηρήσουν το χαρακτήρα τους» είπε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE