Σεισμός 5,1 Ρίχτερ στην Αττάλεια

Σεισμός 5,1 Ρίχτερ στην Αττάλεια

Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 σήμερα στην Αττάλεια της Τουρκίας, με τις πρώτες αναφορές να αναφέρουν ότι η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή.

Σύμφωνα με το Ευρω-Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,1 Ρίχτερ, ενώ το εστιακό βάθος του βάθος υπολογίζεται στα 95 χιλιόμετρα.

Το επίκεντρο της δόνησης βρίσκεται 176 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ικονίου, και μόλις 17 χιλιόμετρα ανατολικά-βορειοανατολικά της Αττάλειας.

Σεισμός 5,1 Ρίχτερ στην Αττάλεια

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.