Ξάφρισαν εταιρεία, διέφυγαν με το φορτηγό και μετά το έκαψαν!

Ξάφρισαν εταιρεία, διέφυγαν με το φορτηγό και μετά το έκαψαν!

Διάρρηξη και κλοπή από γραφεία εταιρείας στη Λεμεσό και εμπρησμό σε φορτηγό της ίδιας εταιρείας διερευνά η αστυνομία.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο εμπρησμός κλοπιμαίου φορτηγού σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, 8/12/2015  στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, γύρω στις 4.00 τα ξέσπασε πυρκαγιά σε φορτηγό που βρισκόταν στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών.

Το φορτηγό φαίνεται να είναι κλοπιμαίο.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν φαίνεται πως πρόκειται για εμπρησμό. Άγνωστα πρόσωπα προηγουμένως είχαν διαρρήξη εταιρεία στην ίδια περιοχή και ακολούθως διέφυγαν με το φορτηγό της εταιρείας  και λίγο πιο κάτω το έκαψαν. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αλυσιδωτές συλλήψεις μετά τη συμπλοκή στη Λάρνακα – Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας - Στο μικροσκόπιο γνωστός επιχειρηματίας

Αλυσιδωτές συλλήψεις μετά τη συμπλοκή στη Λάρνακα – Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας - Στο μικροσκόπιο γνωστός επιχειρηματίας

Νέες ραγδαίες εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στο κέντρο της Λάρνακας, με φόντο υποθέσεις παροχής «προστασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE