Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει τον θάνατο στελέχους του ΙΚ στη Λιβύη

Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει τον θάνατο στελέχους του ΙΚ στη Λιβύη

Τον κατονόμασε ως Αμπντιραχμάν Σαντχίαρ ή "Γιουκάς" και έκανε λόγο περί σημαντικού πλήγματος για την οργάνωση αλ Σεμπάμπ

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ επιβεβαίωσε σήμερα τον θάνατο ενός από τους ηγέτες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο έδαφος της Λιβύης, γνωστό ως Αμπού Νάμπιλ, ο οποίος ήταν ο στόχος μιας επιδρομής που διεξήχθη από αεροσκάφος F-15 της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας την 13η Νοεμβρίου σε κτίριο στην πόλη Ντέρνα.

Εκπρόσωπος του αμερικανικού Πενταγώνου επιβεβαίωσε επίσης ότι ένα ανώτερο στέλεχος της αλ Σεμπάμπ, της σομαλικής οργάνωσης που συνδέεται με την αλ Κάιντα, σκοτώθηκε σε αεροπορικό πλήγμα στη Σομαλία την 2η Δεκεμβρίου. Το Πεντάγωνο τον κατονόμασε ως Αμπντιραχμάν Σαντχίαρ ή "Γιουκάς" και έκανε λόγο περί σημαντικού πλήγματος για την οργάνωση αλ Σεμπάμπ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE