Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης
Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.
Η Τουρκία ως εκ τούτου λαμβάνει τη μερίδα του λέοντος από ένα πακέτο συνολικά 1 δις ευρώ που τιτλοφορείται “Αναπτυξιακή συνεργασία στα Δυτικά Βαλκάνια και την Τουρκία”.
Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την προώθηση μεταρρυθμίσεων σε σχέση με τον εκδημοκρατισμό, το κράτος δικαίου, τις θεμελιώδεις ελευθερίες, την ενέργεια και την αγροτική ανάπτυξη.
H επένδυση αυτή “αποτελεί μια μακροπρόθεσμη τοποθέτηση στην ίδια τη σταθερότητα της ΕΕ, την ασφάλεια και την ευημερία, μέσω της στήριξης των πολιτικών και οικονομικών μεταρρυθμίσεων των υποψηφίων κρατών μελών στη διαδρομή τους προς την ένταξη”, δήλωσε ο αρμόδιος επίτροπος Γιοχάννες Χαν.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις