Πέτυχε: Μεταμόσχευση πέους σε αμερικανό στρατιώτη

Πέτυχε: Μεταμόσχευση πέους σε αμερικανό στρατιώτη

«Δεν με ενδιαφέρει ποιος είσαι -στρατιωτικός, πολίτης ή ότι άλλο- έχεις κάποιο τραύμα στα γεννητικά σας όργανα, και δεν είναι κάτι περισσότερο από μια σωματική βλάβη», είπε στους New York Times ο αμερικανός στρατιώτης Aaron Causey, ο οποίος τραυματίστηκε από έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας στο Αφγανιστάν.

Τώρα, ο παραπάνω ασθενής που έχασε μέρος από το αναπαραγωγικό του μόριο, θα υποβληθεί από τους χειρουργούς του Johns Hopkins University School of Medicine, στην πρώτη μεταμόσχευση πέους στις ΗΠΑ- το όργανο προέρχεται από δότη, ενώ οι γιατροί εκτιμούν ότι το μόσχευμα θα αποκτήσει ικανότητα ούρησης και αίσθηση, δίνοντας τη δυνατότητα στον λήπτη να κάνει έρωτα.

Σύμφωνα με τον Δρ. Andrew Lee, η χειρουργική επέμβαση θα διαρκέσει τουλάχιστον 12 ώρες.

Στην ιστορία της ιατρικής, έχουν γίνει δυο μεταμοσχεύεις ανδρικού μορίου στον κόσμο: η πρώτη έγινε στην Κίνα το 2006 και η δεύτερη στη Νότιας Αφρική το 2014. Η πρώτη απέτυχε αλλά η δεύτερη στέφθηκε με επιτυχία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE