«Τελευταίο αντίο» στην 42χρονη Γεωργία – Η παράκληση της οικογένειας – Συνεχίζονται οι έρευνες από Αστυνομία και ΟΚΥπΥ

«Τελευταίο αντίο» στην 42χρονη Γεωργία – Η παράκληση της οικογένειας – Συνεχίζονται οι έρευνες από Αστυνομία και ΟΚΥπΥ

Θλίψη για τη 42χρονη Γεωργία Χριστοφή που «έσβησε» στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, αφότου βρέθηκε λιπόθυμη στην τουαλέτα μετά από χειρουργική επέμβαση.

Η εξόδιος ακολουθία για την 42χρονη θα ψαλεί την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 15:00 από τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου.

Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Παράκληση της οικογένειας όπως αντί στεφάνων γίνονται εισφορές για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής που έχει οριστεί στις 11:30 το πρωί της Τρίτης.

ΟΚΥπΥ και Αστυνομία συνεχίζουν τις έρευνες για τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατό της μετά από καταγγελία της οικογένειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE