Στροφή της Cyta στον τομέα της ενέργειας - Σκοπεύει να χρησιμοποιεί Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας για την παραγωγή ηλεκτρισμού

Στροφή της Cyta στον τομέα της ενέργειας - Σκοπεύει να χρησιμοποιεί Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας για την παραγωγή ηλεκτρισμού

Η πρόθεση της Cyta να εμπλακεί στον τομέα της ενέργειας είναι μια τάση που επικρατεί σε όλη την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, αφού εταιρείες τηλεπικοινωνιών προσφέρουν πακέτα που περιλαμβάνουν και την ενέργεια, δήλωσε η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyta, Μαρία Τσιάκκα Ολυμπίου.

Μιλώντας στο πρωί στο κρατικό ραδιόφωνο, η κ. Τσιάκκα είπε ότι στόχος της Cyta είναι να παρέχει ενέργεια σε πελάτες, στοχευμένα, όπως για παράδειγμα σε άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν φωτοβολταϊκά.

Είπε μάλιστα ότι η Cyta σκοπεύει να χρησιμοποιεί Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας για την παροχή ενέργειας, ώστε το κόστος να είναι χαμηλότερο.

Η κ. Τσιάκκα εξέφρασε την ελπίδα ότι η Βουλή θα εγκρίνει την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου της Cyta , ώστε να μπορέσει ο Οργανισμός να εισέλθει στον ανταγωνισμό.

Σε μια τέτοια περίπτωση, πρόσθεσε, η Cyta θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλει αιτήσεις προς τη ΡΑΕΚ, ακολούθως να συνάψει συμφωνίες με παρόχους ενέργειας και μελλοντικά να αναπτύξει δικά της ενεργειακά πάρκα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE