Παρανάλωμα του πυρός εγκαταλελειμμένο υποστατικό - Τέθηκε κακόβουλα από άγνωστα άτομα

Παρανάλωμα του πυρός εγκαταλελειμμένο υποστατικό - Τέθηκε κακόβουλα από άγνωστα άτομα

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 3ης Μαρτίου 2026 μέχρι και τις 06:00 της 4ης Μαρτίου 2026, ανταποκρίθηκε σε 40 κλήσεις για βοήθεια (29 πυρκαγιές και 11 ειδικές εξυπηρετήσεις).

Η ώρα 14:43, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό στον Ύψωνα, της επαρχίας Λεμεσού. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 15:55. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το υποστατικό, εντός του οποίου βρίσκονταν άχρηστα υλικά, υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ έγινε αποδόμηση της οροφής.

Η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα από άγνωστα άτομα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE