Θρήνος στη Λεμεσό: Χωρίς ενδείξεις κακώσεων ή εγκληματικής ενέργειας ο θάνατος βρέφους - Αναμένεται να ρίξουν φως οι εξετάσεις

Θρήνος στη Λεμεσό: Χωρίς ενδείξεις κακώσεων ή εγκληματικής ενέργειας ο θάνατος βρέφους - Αναμένεται να ρίξουν φως οι εξετάσεις

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 2 Μαρτίου στη Λεμεσός, όπου βρέφος ηλικίας σχεδόν τριών μηνών εντοπίστηκε νεκρό από τους γονείς του μέσα στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι γονείς ξύπνησαν και διαπίστωσαν ότι το μωρό δεν ανταποκρινόταν. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές και το βρέφος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, από την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση δεν εντοπίστηκαν οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις ή άλλα στοιχεία που να υποδηλώνουν εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, για την πλήρη διαλεύκανση των αιτίων θανάτου, λήφθηκαν δείγματα από τη σορό του άτυχου βρέφους για ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε χθες, με τις Αρχές να αναμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων, τα οποία εκτιμάται ότι θα ρίξουν περισσότερο φως στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες «έσβησε» το βρέφος.

Οι εξετάσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την πλήρη διακρίβωση των γεγονότων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά την ολοκλήρωσή της.

BEST OF TOTHEMAONLINE