«Δεν υπάρχει διαφυγή»: Μαθήτρια που επέζησε από την επίθεση του 14χρονου στο σχολείο του Καχραμάνμαρας θυμάται τις στιγμές τρόμου

«Δεν υπάρχει διαφυγή»: Μαθήτρια που επέζησε από την επίθεση του 14χρονου στο σχολείο του Καχραμάνμαρας θυμάται τις στιγμές τρόμου

Τις στιγμές τρόμου που έζησε κατά τη διάρκεια της ένοπλης επίθεσης στο Γυμνάσιο Ayser Çalik, στην περιοχή Ονικισουμπάτ του Καχραμάνμαρας, περιέγραψε μαθήτρια της 5ης τάξης, η οποία κατάφερε να επιβιώσει παρά τον τραυματισμό της. Στην επίθεση που σημειώθηκε την Τετάρτη έχασαν τη ζωή τους εννέα άτομα - ένας εκπαιδευτικός και οκτώ μαθητές - ενώ τραυματίστηκαν ακόμη 13 άνθρωποι.

Η 11χρονη μαθήτρια, με τα αρχικά F.C., τραυματίστηκε στο πόδι όταν πήδηξε από το παράθυρο της τάξης στην προσπάθειά της να διαφύγει, αφού προηγουμένως είχε κρυφτεί κάτω από το θρανίο, όπου συμμαθήτριά της την κάλυψε με το σώμα της για να την προστατεύσει από τα πυρά. Μετά την ολοκλήρωση της νοσηλείας της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Kahramanmaraş Sütçü İmam, πήρε εξιτήριο και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν την ημέρα της επίθεσης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Σε τροχιά εντατικών διπλωματικών διεργασιών εισέρχεται το Κυπριακό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις επαφές που πραγματοποιούνται ενόψει της κρίσιμης καθόδου στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE