Αφθώδης πυρετός: Διαμαρτυρήθηκαν οι κτηνοτρόφοι - Παρέδωσαν υπόμνημα στον Διευθυντή των Κτηνιατρικών

Αφθώδης πυρετός: Διαμαρτυρήθηκαν οι κτηνοτρόφοι - Παρέδωσαν υπόμνημα στον Διευθυντή των Κτηνιατρικών

Το μεσημέρι της Κυριακής πραγματοποιήθηκε ολιγόλεπτη πορεία διαμαρτυρίας κτηνοτρόφων αναφορικά με τον αφθώδη πυρετό στην είσοδο της Λευκωσίας. 

Κτηνοτρόφοι πραγματοποίησαν την Κυριακή σύντομη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το θέμα του αφθώδους πυρετού, στην είσοδο της Λευκωσίας, κλείνοντας τον δρόμο για σύντομο χρονικό διάστημα. Προηγήθηκε πορεία και συγκέντρωσή τους έξω από το Υπουργείο Γεωργίας. Οι συγκεντρωθέντες διαμαρτύρονται για τις θανατώσεις των ζώων

Σύμφωνα με αστυνομική ενημέρωση, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έγινε στη συμβολή των Λεωφόρων Λεμεσού και Αθαλάσσας. Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία. 

Οι διαμαρτυρόμενοι παρέδωσαν υπόμνημα με τα αιτήματά τους στον Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, Χριστόδουλο Πίπη. 

Ακολούθως, οι διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν και ο δρόμος δόθηκε εκ νέου στην κυκλοφορία, η οποία διεξάγεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE