Β. Παπαδόπουλος: «Αγγέλους να κατεβάσει ο Πρόεδρος, κάποιοι θα πουν πως δεν θέλουν τον παράδεισο»

Β. Παπαδόπουλος: «Αγγέλους να κατεβάσει ο Πρόεδρος, κάποιοι θα πουν πως δεν θέλουν τον παράδεισο»

Η βοήθεια από το FBI στην υπόθεση "Σάντυ" είναι επικουρική προς την αστυνομία, δήλωσε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Μιλώντας το πρωί στο κρατικό ραδιόφωνο, υπέδειξε ότι η αμερικανική ομάδα θα παράσχει εξειδικευμένη βοήθεια για την ανάλυση και την αξιολόγηση των καταθέσεων και του μαρτυρικού υλικού.

Ο κύριος Παπαδόπουλος σημείωσε ότι πρόκειται για μια ανεξάρτητη ματιά με την εμπειρία και αξιοπιστία του FBI.

Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται η κυβέρνηση για την συγκεκριμένη απόφαση, ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι "και αγγέλους να κατεβάσει ο Πρόεδρος, κάποιοι θα πουν πως δεν θέλουν τον παράδεισο".

Ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος σημείωσε πως η κυβέρνηση έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην Αστυνομία, τονίζοντας ότι "η ίδια διεξάγει την έρευνα και η ίδια θα την ολοκληρώσει". Πρόσθεσε πως η βοήθεια από το FBI και την Europol μόνο καλό μπορεί να κάνει, ώστε να διαλύσει την καχυποψία του κόσμου.

Πηγή: news.rik.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE