Άτυπη Σύνοδος: Επιβεβαιώθηκε η φυσική παρουσία του Ζελένσκι - Δεν θα συμμετέχει ο Όρμπαν

Άτυπη Σύνοδος: Επιβεβαιώθηκε η φυσική παρουσία του Ζελένσκι - Δεν θα συμμετέχει ο Όρμπαν

Η άτυπη Σύνοδος Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Απριλίου και την Παρασκευή 24 Απριλίου στην Κύπρο, με τη συμμετοχή ηγετών και αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως δήλωσε η Υφυπουργός για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένα Ραουνά, στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», έχουν ήδη επιβεβαιωθεί σημαντικές παρουσίες στη Σύνοδο.

Μεταξύ αυτών, επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του Προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος θα παραστεί με φυσική παρουσία.

Αντίθετα, ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, δεν θα συμμετάσχει, με την εκπροσώπηση της χώρας να γίνεται σε επίπεδο μόνιμου αντιπροσώπου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE