Ο Σουλτάνος του Μπρουνέι απαγόρευσε τα Χριστούγεννα -Οποιος τα γιορτάσει δείτε τι θα πάθει!

Ο Σουλτάνος του Μπρουνέι απαγόρευσε τα Χριστούγεννα -Οποιος τα γιορτάσει δείτε τι θα πάθει!

Συνέβη και αυτό. Ο σουλτάνος του Μπρουνέι απαγόρευσε τα Χριστούγεννα. Οποιος, μάλιστα, από τους κατοίκους της χώρας του τολμήσει να τα γιορτάσει θα βρεθεί αντιμέτωπος με πενταετή φυλάκιση.

Ο Σουλτάνος του Μπρουνέι έλαβε αυτή την απόφαση φοβούμενος ότι η θρησκευτική γιορτή θα επηρεάσει την πίστη της χώρας του.

Η ποινή της πενταετούς φυλάκιση αφορά όσους μουσουλμάνους γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και όσους, μη μουσουλμάνους, οι οποίοι θα διοργανώσουν εκδηλώσεις για τη γιορτή. Οι μη μουσουλμάνοι επιτρέπεται να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα, εντός των κοινοτήτων τους, ωστόσο θα πρέπει να αποκλείσουν από την όποια γιορτή κάνουν κάθε μουσουλμάνο. 

Επίσης απαγορεύεται ο στολισμός δέντρου, τα θρησκευτικά τραγούδια, η ανταλλαγή χριστουγεννιάτικων ευχών.

Ωστόσο, κάποιοι από τους κατοίκους του Μπρουνέι το διακινδυνεύουν και ανεβάζουν φωτογραφίες, σε χριστουγεννιάτικο κλίμα, στα social media, ως μέρος της εκστρατείας #MyTreedom, που γιορτάζει τη θρησκευτική ελευθερία. 

Το 20% των κατοίκων του Μπρουνέι δεν είναι μουσουλμάνοι, αλλά βουδιστές και κάποιοι χριστιανοί. 


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE