Ανεμοστρόβιλος σάρωσε την Λευκωσία εν μέσω έντονων καιρικών φαινομένων - Εντυπωσιακό βίντεο

Ανεμοστρόβιλος σάρωσε την Λευκωσία εν μέσω έντονων καιρικών φαινομένων - Εντυπωσιακό βίντεο

Έντονες καιρικές συνθήκες επηρέασαν περιοχές της Κύπρου την Τρίτη (28 Απριλίου 2026), φέρνοντας έντονες βροχές, χαλαζοπτώσεις, ακόμη και αναφορές για ανεμοστρόβιλο κοντά στην Λευκωσία.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στη σελίδα «RoadReport.CY», οι οδηγοί που ταξίδευαν στην ευρύτερη περιοχή της Λευκωσίας έμειναν άναυδοι καθώς σχηματίστηκε ένα μεγάλο σύννεφο προκαλώντας ανησυχία, με αρκετούς οδηγούς να καταγράφουν το σπάνιο φαινόμενο με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Σύμφωνα με τις αρχικές ενδείξεις, ο ανεμοστρόβιλος κατευθύνθηκε προς τις βόρειες, κατεχόμενες περιοχές του νησιού. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχουν υπάρξει επιβεβαιωμένες αναφορές για ζημιές ή τραυματισμούς ούτε στις περιοχές που ελέγχονται από την κυβέρνηση της Κύπρου ούτε στις κατεχόμενες περιοχές.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE