Σε αυτή την περιοχή θα διακοπεί η ροή νερού την επόμενη Δευτέρα - Ποιος ο λόγος

Σε αυτή την περιοχή θα διακοπεί η ροή νερού την επόμενη Δευτέρα - Ποιος ο λόγος

Σε προγραμματισμένη διακοπή νερού, σε περιοχή της κοινότητας Παλώδιας, προχωρεί ο ΕΟΑ Λεμεσού, τη Δευτέρα 18 Μαΐου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η διακοπή θα πραγματοποιηθεί από τις 7:00 μέχρι τις 15:00, λόγω αναγκαίων βελτιωτικών έργων στο δίκτυο υδατοπρομήθειας.

Από τη διακοπή θα επηρεαστεί η περιοχή ανατολικά της οδού Πάρη Χριστοφή και Ελευθερίας, νότια των οδών Κορυτσάς - Ελευθερίας - Μικράς Ασίας - Κλεάνθη Μιχαήλ, δυτικά των οδών Χριστοφή Φασουλιώτη και Αγίου Δημητρίου, ανατολικά των οδών Σοφίας Βέμπω και Ευαγόρα Χριστοφόρου και βόρεια της Λεωφόρου Νίκου Ευαγόρου - Τριών Ιεραρχών – Βαριελεούσης.

Ο ΕΟΑ Λεμεσού διαβεβαιώνει το κοινό ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών, ώστε η παροχή νερού να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE