Κίνα: Τουλάχιστον 82 νεκροί από έκρηξη σε ανθρακωρυχείο

Κίνα: Τουλάχιστον 82 νεκροί από έκρηξη σε ανθρακωρυχείο

Τουλάχιστον 82 άνθρωποι σκοτώθηκαν από έκρηξη σε ανθρακωρυχείο στη βόρεια Κίνα, σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της χώρας.

«Δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στον τόπο της έκρηξης λόγω αερίου στο ανθρακωρυχείο Λιουσένιου του Ομίλου Τόνγκζου στην επαρχία Σανξί έμαθαν ότι το δυστύχημα είχε ως αποτέλεσμα 82 θανάτους», ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 19:29 τοπική ώρα την Παρασκευή σε ανθρακωρυχείο στο Σανξί, όπου σύμφωνα με πληροφορίες εργάζονταν 247 εργάτες τη στιγμή του συμβάντος.

Οι επιχειρήσεις διάσωσης στο ανθρακωρυχείο συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE