Νέα τραγωδία: Έχασε την ισορροπία της και καταπλακώθηκε από όχημα σε πάρκινγκ ξενοδοχείου 75χρονη στην Πάφο

Νέα τραγωδία: Έχασε την ισορροπία της και καταπλακώθηκε από όχημα σε πάρκινγκ ξενοδοχείου 75χρονη στην Πάφο

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 1.50 μετά το μεσημέρι χθες εντός του χώρου στάθμευσης ξενοδοχείου στην Πάφο, έχασε τη ζωή της η Margery Balfour, 75 ετών από τη Σκωτία.

Συγκεκριμένα, ενώ 56χρονος εξερχόταν με το αυτοκίνητο του από τον χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου στην Πάφο, αντιλήφθηκε την 75χρονη να κινείται πεζή και της έδωσε προτεραιότητα να συνεχίσει την πορεία της.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, η γυναίκα φέρεται να έχασε την ισορροπία της και να έπεσε στην άσφαλτο. Κατά τον ίδιο χρόνο, ο 56χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, μη αντιλαμβανόμενος το γεγονός, εκκίνησε το όχημα του για να εξέλθει του χώρου στάθμευσης με αποτέλεσμα ο τροχός του αυτοκινήτου του να κτυπήσει τη γυναίκα στην πλάτη, ενώ αυτή βρισκόταν ακόμη πεσμένη στο έδαφος.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την 75χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου εισήχθη στο χειρουργείο. Η  γυναίκα υπέκυψε στα τραύματα της κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE