Έπεσαν πάνω σε αστυνομικό εκτός υπηρεσίας: Χειροπέδες σε 34χρονο για απόπειρα διάρρηξης στη Λεμεσό

Έπεσαν πάνω σε αστυνομικό εκτός υπηρεσίας: Χειροπέδες σε 34χρονο για απόπειρα διάρρηξης στη Λεμεσό

Στη σύλληψη 34χρονου προχώρησε χθες Σάββατο (23/05) η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά απόπειρα διάρρηξης κτιρίου και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας.      

Γύρω στις 7:40μ.μ. χθες, μέλος της Αστυνομίας που ήταν εκτός υπηρεσίας, αντιλήφθηκε δύο άντρες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με καπέλα και χειρουργικές μάσκες, να κινούνται ύποπτα και να μπαίνουν σε πολυκατοικία στη Λεμεσό.

Οι δύο άντρες όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του αστυνομικού, τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο ένας εξ αυτών πέταξε ένα χερούλι πόρτας το οποίο απέκοψαν στην προσπάθεια τους να προβούν σε διάρρηξη.

Ο αστυνομικός ανέκοψε τον ένα εκ των δύο. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 34χρονο. Στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ο 34χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος κράτησης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE