«Ένιωσαν άσχημα»: Πήγαν από μόνοι τους στην Αστυνομία οι νεαροί που χοροπηδούσαν σε όχημα και παραδέχθηκαν όσα έκαναν

«Ένιωσαν άσχημα»: Πήγαν από μόνοι τους στην Αστυνομία οι νεαροί που χοροπηδούσαν σε όχημα και παραδέχθηκαν όσα έκαναν

Δύο τα άτομα που προκάλεσαν ζημιές σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στη Λεμεσό, όπως διαφάνηκε σε βίντεο που έγινε viral στα social media.

Όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Βύρωνας Βύρωνος στην εκπομπή «ALPΗΑ Καλημέρα» εμφανίστηκαν από μόνοι τους στην Αστυνομία οι νεαροί που προκάλεσαν ζημιές σε σταθμευμένο όχημα στην παραλιακή περιοχή της Γερμασόγειας στη Λεμεσό.

«Δύο άτομα ήταν αυτοί που προκάλεσαν τις ζημιές, η ομάδα νεαρών ήταν περισσότεροι. Παρουσιάστηκαν από μόνοι τους στην Αστυνομία και παραδέχθηκαν το περιστατικό. Φαίνεται να είχαν πιει λίγο παραπάνω. Ένιωσαν είπαν άσχημα. Έχουν ανακριθεί, κατηγορηθεί και θα οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου».

Στο βίντεο που απαθανάτισε πολίτης και έφερε στο φως το RoadReportCY, φαίνεται χωρίς κάποιον προφανή λόγο, νεαρός να ανεβαίνει στο καπό σταθμευμένου αυτοκινήτου και να χοροπηδά πάνω του προκαλώντας ζημιά.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Προετοιμάζουμε τη συνάντηση 5+1» - Νέο τετ-α-τετ με ΠτΔ τέλος της εβδομάδας

Ολγκίν: «Προετοιμάζουμε τη συνάντηση 5+1» - Νέο τετ-α-τετ με ΠτΔ τέλος της εβδομάδας

Προετοιμάζουμε τη συνάντηση 5 συν 1 με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε τη Δευτέρα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντησή της στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, εκφράζοντας αισιοδοξία ότι οι προσπάθειες θα οδηγήσουν σε τέτοια συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE