Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Μόντι για την μακροβιότερη θητεία ως Πρωθυπουργός Ινδίας

Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Μόντι για την μακροβιότερη θητεία ως Πρωθυπουργός Ινδίας

Συγχαρητήρια στον Πρωθυπουργό της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι, εξέφρασε την Τετάρτη ο Προέδρος Νίκος Χριστοδουλίδης για την μακροβιότερη θητεία ως Πρωθυπουργός της χώρας.

Σε ανάρτησή του στο Χ, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης συγχαίρει τον κ. Μόντι για το ότι έγινε ο μακροβιότερος Πρωθυπουργός στην ιστορία της Ινδίας. «Αυτό το αξιοσημείωτο ορόσημο αντικατοπτρίζει χρόνια αφοσιωμένης υπηρεσίας και ηγεσίας», αναφέρει.

Η Κύπρος, λέει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, «εκτιμά τη στρατηγική της συνεργασία με την Ινδία και έχει δεσμευτεί να εμβαθύνει περαιτέρω τη συνεργασία μας προς όφελος των λαών μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE