Η Τράπεζα Κύπρου στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείου Πάφου

Η Τράπεζα Κύπρου στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείου Πάφου

Παιδικές τροφές και πάνες συνολικής αξίας 1.100 ευρώ παρέδωσε σήμερα η Τράπεζα Κύπρου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Πάφου, σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση.

Παραδίδοντας τα είδη στον Δήμαρχο της πόλης Φαίδωνα Φαίδωνος, ο Διευθυντής Τομέα Ιδιωτών Πάφου της Τράπεζας Νεόφυτος Τούρος σημείωσε ότι η προσφορά αυτή αποσκοπεί να συμβάλει στην ανακούφιση των δυσπραγούντων οικογενειών της πόλης μας και ιδιαίτερα των πιο ευάλωτων μελών τους, που είναι τα παιδιά.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Πάφου ευχαρίστησε την Τράπεζα Κύπρου για την ευγενική προσφορά της και εξέφρασε την ευχή όπως η φετινή χρονιά είναι η τελευταία που η κοινωνία μας έχει ανάγκη από τέτοιες προσφορές.  

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».