«Για 5 ευρώ έσπασαν το αυτοκίνητο»: Καταγγελία-φωτιά για πάρκινγκ λεωφορείων στη Λεμεσό - Φωτογραφία

«Για 5 ευρώ έσπασαν το αυτοκίνητο»: Καταγγελία-φωτιά για πάρκινγκ λεωφορείων στη Λεμεσό - Φωτογραφία

Αναστάτωση και προβληματισμό προκαλεί καταγγελία πολίτη για διάρρηξη οχήματος στον χώρο στάθμευσης λεωφορείων του αεροδρομίου στον Άγιο Γεώργιο Χαβούζας, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ανάρτηση του επηρεαζόμενου οδηγού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άγνωστα πρόσωπα φέρονται να έσπασαν την κλειδαριά της πόρτας του αυτοκινήτου και να προκάλεσαν ζημιές στο όχημα, αφαιρώντας μικρό χρηματικό ποσό που βρισκόταν στο εσωτερικό.

Όπως αναφέρει, οι δράστες προκάλεσαν φθορές δυσανάλογες της λείας τους, καθώς,όπως ισχυρίζεται, έκλεψαν μόλις λίγα ευρώ σε κέρματα. Παράλληλα, υποστηρίζει ότι σύμφωνα με υπάλληλο του χώρου, παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν, με καταγγελίες ακόμη και για κλοπές ελαστικών από σταθμευμένα οχήματα.

Ο πολίτης εκφράζει παράπονα για τα μέτρα ασφαλείας στον συγκεκριμένο χώρο και καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν σταθμεύουν τα οχήματά τους στην περιοχή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.