«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ….» Η γκάφα της Αριστοτέλους στον αέρα που μοιράστηκε με τους τηλεθεατές

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ….» Η γκάφα της Αριστοτέλους στον αέρα που μοιράστηκε με τους τηλεθεατές

Μια άσχημη της στιγμή από το παρελθόν «ξέθαψε» και μοιράστηκε με τον καλεσμένο της Σοφοκλή Κασκαούνια αλλά και με τους τηλεθεατές η Χριστιάνα Αριστοτέλους στο Πρωτοχρονιάτικο «Για Σένα».

Η όμορφη παρουσιάστρια που πέρασε από το ΠΑΦΟΣ ΤV, αλλά και από το Capital όπου και παρουσίαζε μια εκπομπή με θέμα την υγεία, όπως αποκάλυψε δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τηλεθεατή που βγήκε στον αέρα και ανέφερε ότι η γυναίκα του είναι σοβαρά άρρωστη.

Η Χριστιάνα μας όμως ήταν…αφηρημένη με αποτέλεσμα να απαντήσει στον τηλεθεατή: «Πολύ ωραία, συνεχίστε…» με τον σκηνοθέτη της τότε να της φωνάζει στο ακουστικό να συγκεντρωθεί!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE