Συναγερμός στη Γαλλία από επίθεση αγνώστου σε στρατιώτες έξω από τζαμί

Συναγερμός στη Γαλλία από επίθεση αγνώστου σε στρατιώτες έξω από τζαμί

Προσπάθησε να πέσει πάνω τους με αυτοκίνητο – Τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν

Ένας στρατιωτικός που εκτελούσε υπηρεσία μπροστά από το Μεγάλο Τέμενος της Βαλάνς, στη νοτιοανατολική Γαλλία, άνοιξε πριν από λίγη ώρα πυρ εναντίον ενός άνδρα που προσπάθησε να πέσει πάνω του με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Ο στρατιωτικός τραυμάτισε στο μπράτσο και στο πόδι τον οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μια σφαίρα τραυμάτισε επίσης έναν περαστικό στην κνήμη, διευκρινίσθηκε από τη νομαρχία του Ντρομ.

Ο δήμαρχος της πόλης Nicolas Daragon ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό «iTELE» πως στο σημείο βρίσκονταν τέσσερις στρατιώτες που επέβλεπαν την τάξη στη περιοχή καθώς στο τζαμί πραγματοποιήθηκε νωρίτερα μια προσευχή ενώ αργότερα θα γινόταν μια ακόμα και υπήρχε αρκετός κόσμος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE