Νοσηλευτής ακινητοποίησε βίαιο ασθενή με λαβές ζίου-ζίτσου στην Αυσραλία - Δείτε βίντεο

Νοσηλευτής ακινητοποίησε βίαιο ασθενή με λαβές ζίου-ζίτσου στην Αυσραλία - Δείτε βίντεο

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας που είδε το φως της δημοσιότητας κατέγραψε τη στιγμή που ένας νοσηλευτής ακινητοποίησε έναν βίαιο ασθενή σε ένα νοσοκομείο στην Αυστραλία, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του στο ζίου-ζίτσου.

Όλα έγιναν τον Οκτώβριο του 2024, όταν ο Ντάνιελ Νέλσον, ο οποίος είναι εκπαιδευμένος στις πολεμικές τέχνες, συνόδευε έναν άνδρα στο εξωτερικό του νοσοκομείου Royal Brisbane and Women’s Hospital στο Κουίνσλαντ, όταν, χωρίς κάποιον προφανή λόγο, ο ασθενής του επιτέθηκε.

Στα πλάνα, φαίνεται ο ασθενής να πετάει αντικείμενα στον Νέλσον, ο οποίος τα απέκρουσε, και στη συνέχεια να του ορμάει. Τότε ο νοσηλευτής πετάει τον ασθενή στο έδαφος και του κάνει λαβή στο κεφάλι, πριν το προσωπικό ασφαλείας του νοσοκομείου φτάσει στο σημείο για να τον βοηθήσει.

Δείτε το βίντεο:

Ο νοσηλευτής εξήγησε ότι το επεισόδιο σημειώθηκε σε χώρο όπου δεν υπήρχε οπτική επαφή με το υπόλοιπο προσωπικό ή την ομάδα ασφαλείας. Δημοσιεύοντας το βίντεο στο διαδίκτυο, ανέφερε: «Αυτό είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι δεν βλέπουν ποτέ».

Σύμφωνα με τον Νέλσον, ο ασθενής «έφτυνε στο πάτωμα, πρόσβαλε το προσωπικό και γενικά συμπεριφερόταν σαν απόλυτος αλήτης» προτού του ζητηθεί να αποχωρήσει από τον χώρο. Ο ίδιος δήλωσε ότι αντιμετώπισε το περιστατικό με γέλιο, καθώς κατάφερε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ωστόσο επισήμανε ότι κάποιος άλλος εργαζόμενος ενδέχεται να μην είχε τη δυνατότητα να αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE