Βαρύ πένθος: Πέθανε ο Χαράλαμπος Κλεοβούλου - Η παράκληση της οικογένειας - Φωτογραφία

Βαρύ πένθος: Πέθανε ο Χαράλαμπος Κλεοβούλου - Η παράκληση της οικογένειας - Φωτογραφία

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Χαράλαμπου Κλεοβούλου, από τη Νεάπολη Λευκωσίας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2026, σε ηλικία 67 ετών.

Συγγενείς, φίλοι και όσοι τον γνώριζαν ετοιμάζονται να του πουν το τελευταίο «αντίο», αποχαιρετώντας έναν αγαπημένο σύζυγο, πατέρα, παππού και αδελφό.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο, 22 Αυγούστου 2026, στις 11:00, από τον Ιερό Ναό Παναγίας του Τράχωνα στον Στρόβολο.

Επιθυμία της οικογένειας είναι να μη γίνουν συλλυπητήρια ούτε επικήδειος λόγος στην εκκλησία.

Η ταφή θα ακολουθήσει στο Νέο Κοιμητήριο Στροβόλου στις Χαλεπιανές.

Η οικογένεια παρακαλεί όπως αντί στεφάνων γίνονται εισφορές στον Σύνδεσμο «Μικροί Ήρωες», για τη στήριξη παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες και των οικογενειών τους, καθώς και στον ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ., που προσφέρει υπηρεσίες σε ανθρώπους με καρκίνο και στις οικογένειές τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE