Αναστάτωση στη Λάρνακα: Εκτράπηκε όχημα και τυλίχθηκε στις φλόγες – Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Αναστάτωση στη Λάρνακα: Εκτράπηκε όχημα και τυλίχθηκε στις φλόγες – Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου στη Λάρνακα, όταν όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από εκτροπή στην περιοχή παρά το Τεκκέ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο οδηγός φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί από τον δρόμο και να καταλήξει στην άκρη του οδοστρώματος.

Ακολούθως εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο όχημα, με δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να σπεύδουν στη σκηνή και να προχωρούν στην κατάσβεσή της.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE