Σύμφωνα με το patris.gr, το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη πανηγύρι στην περιοχή.
Κατά πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, πριν από τον καβγά δεν είχε σημειωθεί κάποιο σοβαρό περιστατικό μεταξύ των εμπλεκομένων. Ο 17χρονος Κύπριος φέρεται να χόρεψε μία σούστα με μία κοπέλα και αυτό ήταν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, που προκάλεσε την αντίδραση των δύο άλλων ανηλίκων.
Η κατάσταση στη συνέχεια ξέφυγε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή. Οι δύο ανήλικοι φέρονται να επιτέθηκαν στον 17χρονο, ο οποίος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Οι γιατροί έκριναν ότι δεν ήταν απαραίτητη η παραμονή του για νοσηλεία και έτσι ο νεαρός πήρε εξιτήριο.
Οι δύο συλληφθέντες, πάντως, φέρονται να έχουν δώσει διαφορετικές εκδοχές για τη συμμετοχή τους στο επεισόδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας παραδέχθηκε ότι χτύπησε τον 17χρονο Κύπριο, ενώ ο δεύτερος υποστήριξε ότι παρενέβη στη συμπλοκή με σκοπό να τους χωρίσει.
Παρά τους διαφορετικούς ισχυρισμούς τους σχετικά με όσα συνέβησαν, και οι δύο ανήλικοι συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα