Προσοχή σήμερα: «Κόβεται» το νερό σε περιοχή της Λευκωσίας – Μέχρι πότε η διακοπή

Προσοχή σήμερα: «Κόβεται» το νερό σε περιοχή της Λευκωσίας – Μέχρι πότε η διακοπή

Χωρίς υδροδότηση παραμένει σήμερα, Τρίτη 25 Αυγούστου, περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας, λόγω εργασιών στο δίκτυο. Η διακοπή αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το μεσημέρι.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΕΟΑ Λευκωσίας, η διακοπή υδροδότησης αφορά την περιοχή της Κοκκινοτριμιθιάς και οφείλεται σε εργασίες για τη σύνδεση νέων παροχετευτικών αγωγών.

Η διακοπή ξεκίνησε από χθες το απόγευμα, Δευτέρα 24 Αυγούστου, και αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και σήμερα το μεσημέρι, Τρίτη 25 Αυγούστου.

Τα συνεργεία του Οργανισμού καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών και την αποκατάσταση της υδροδότησης.

Ο ΕΟΑ Λευκωσίας απολογείται για την ταλαιπωρία και ευχαριστεί το κοινό για την κατανόηση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE