Νέος συναγερμός για πυρκαγιά στην Λευκωσία - Δείτε σε ποια περιοχή - Επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα

Νέος συναγερμός για πυρκαγιά στην Λευκωσία - Δείτε σε ποια περιοχή - Επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου στην επαρχία Λευκωσίας, θέτοντας σε κινητοποίηση τις δυνάμεις πυρόσβεσης.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, η φωτιά εκδηλώθηκε σε γεωργική και άγρια βλάστηση, νότια της κοινότητας Ανδρολύκου, στην περιοχή «Βυζακιά».

Στο σημείο επιχειρούν τρία πυροσβεστικά οχήματα, με τη συμμετοχή Δασικού Υπαλλήλου και δασοπυροσβεστών, ενώ οι δυνάμεις πυρόσβεσης ενισχύονται για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

Παράλληλα, στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν και δύο πτητικά μέσα, τα οποία πραγματοποιούν ρίψεις νερού στην περιοχή.

Οι προσπάθειες των δυνάμεων πυρόσβεσης βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο:

 

 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE