LIFESTYLE

Χαμός: Ο πρώτος gay γάμος στην Κύπρο κάνει το γύρο της Ελλάδας! Αναφορά στα μεγαλύτερα site

Χαμός: Ο πρώτος gay γάμος στην Κύπρο κάνει το γύρο της Ελλάδας! Αναφορά στα μεγαλύτερα site

Από την πρώτη μέρα, που βγήκε στη δημοσιότητα ο επικείμενος γάμος του Κύπριου συγγραφέα με τον εδώ και έξι χρόνια σύντροφό του, το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις και απασχόλησε κι άλλα Μέσα ενημέρωσης, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.

Ο Μάριος Φρίξου γνωρίζει πως έχει να αντιμετωπίσει πολλούς δράκους στη δική του ιστορία. Η απόφασή του να παντρευτεί τον -επί έξι χρόνια- σύντροφό του Φάνο Ελευθεριάδη προκάλεσε ήδη πολλές αντιδράσεις, αλλά ο ίδιος δεν πτοείται.

Μάλιστα η ημερομηνία έχει οριστεί, με το προσκλητήριο ήδη να κυκλοφορεί σε διάφορους διαδικτυακούς ιστότοπους και να γίνεται θέμα και στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά portal της Ελλάδας.

«Η αγάπη μας κλείνει ραντεβού στην Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας, δύο βέρες μας περιμένουν με αγωνία κι ατσάλινα δεσμά υπόσχονται αιώνια ευτυχία» αναφέρεται στο προσκλητήριο.

Ιστοσελίδες όπως το protothema.gr, το NewsBeast.gr, το Enikos.gr και το Lifo.gr είναι μόνο μερικά από τα δημοσιεύματα που αλιεύσαμε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αναζήτησης, κάνοντας εκτενή αναφορά τόσο στο σύμφωνα συμβίωσης όσο και στην γαμήλια δεξίωση του ζευγαριού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top