Ομπάμα προς υποψηφίους: Aν δεν στηρίξετε τα μέτρα για τα όπλα, δεν θα σας στηρίξω

Ομπάμα προς υποψηφίους: Aν δεν στηρίξετε τα μέτρα για τα όπλα, δεν θα σας στηρίξω

Ο αμερικανός πρόεδρος θέλει να θέσει το ζήτημα της οπλοκατοχής στην πρώτη θέση της προεκλογικής αντζέντας.

Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είπε χθες ότι δεν θα στηρίξει την υποψηφιότητα κανενός Δημοκρατικού για την προεδρία ο οποίος δεν υποστηρίζει μεταρρυθμίσεις στη κατοχή όπλων, μια δήλωση που αποτελεί μέρος της προσπάθειας του προέδρου να το κάνει μείζον θέμα στις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές του Νοεμβρίου φέτος.

«Δεν θα μιλήσω υπέρ κανενός ή ψηφίσω ή υποστηρίξω κανέναν υποψήφιο, ακόμα και στο δικό μου κόμμα, ο οποίος δεν θα στηρίζει μέτρα κοινής λογικής για τη μεταρρύθμιση (στην κατοχή) όπλων», έγραψε σε άρθρο που έστειλε στους Νιού Γιόρκ Τάιμς.

«Όλοι μας χρειάζεται να απαιτήσουμε ηγέτες αρκετά γενναίους για να πάρουν θέση ενάντια στα ψέμματα του λόμπυ των όπλων», έγραψε. «'Ολοι μας πρέπει να απαιτήσουμε ότι κυβερνήτες, δήμαρχοι και αντιπρόσωποί μας στο Κογκρέσο θα αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραμπ: Η Ουκρανία θα αποφασίσει για την ανταλλαγή εδαφών -  «Νο business μέχρι να λύσουμε το θέμα του πολέμου», λέει για Ρωσία

Τραμπ: Η Ουκρανία θα αποφασίσει για την ανταλλαγή εδαφών - «Νο business μέχρι να λύσουμε το θέμα του πολέμου», λέει για Ρωσία

Μια ιδέα για το πώς θα εξελιχθεί η συζήτηση που θα έχει με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στην Αλάσκα έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ μιλώντας στους δημοσιογράφους εν πτήσει για το Άνκορατζ όπου θα πραγματοποιηθεί το σημαντικό τετ α τετ

BEST OF TOTHEMAONLINE