Ερντογάν: «Η εποχή των πραξικοπημάτων τελείωσε»

 Ερντογάν: «Η εποχή των πραξικοπημάτων τελείωσε»

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι «η εποχή των πραξικοπημάτων τελείωσε», υποστηρίζοντας ότι η Κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει ξανά την υπονόμευση της λαϊκής βούλησης.

Μιλώντας στα εγκαίνια του Δημοτικού Νοσοκομείου της Σαμψούντας, ο Ερντογάν ανέφερε ότι το πραξικόπημα του 1980 προκάλεσε βαθιά τραύματα στην τουρκική κοινωνία και σοβαρές επιπτώσεις στην οικονομία, ενώ συνέδεσε την περίοδο εκείνη και με προβλήματα που εξακολουθούν να επηρεάζουν τη χώρα.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι η Τουρκία έχει καταστεί διεθνές πρότυπο στον τομέα της υγείας χάρη στις επενδύσεις των τελευταίων 24 ετών.

Απαντώντας στις δηλώσεις Ερντογάν για τις επόμενες εκλογές, ο ηγέτης του Νέου Κόμματος Οζγκιούρ Οζέλ δήλωσε ότι «αυτές τις εκλογές δεν θα μπορέσει να τις ξεπεράσει», υποστηρίζοντας ότι η αντιπολίτευση είναι ήδη έτοιμη για εκλογές και ότι ο λαός θα αλλάξει την κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE