Οδηγοί προσοχή: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Αναφορές για τραυματίες

Οδηγοί προσοχή: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο –  Αναφορές για τραυματίες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 8.30 το βράδυ στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Πάφο, στο ύψος της περιοχής Τσιρείου.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας, ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και διενέργεια εξετάσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα, ενώ τρία πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο προληπτικά.

Τα εμπλεκόμενα οχήματα έχουν ακινητοποιηθεί εντός της δεξιάς λωρίδας του δρόμου. 

Λόγω του τροχαίου είχε κλείσει η μια λωρίδα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση η λωρίδα δόθηκε στην κυκλοφορία ξανά. 

Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE